fbpx

Biljkoborci žele da Dan planeta Zemlje bude svaki dan!

Trudimo se da Dan planeta Zemlje za nas bude baš svaki dan. No, drago nam je da ovaj dan ipak postoji, kao veliki glasni podsjetnik svima. Prilika čini zemljoborca! I čini razliku.

Prošle godine sudjelovali smo zajedno s Iskonovcima u ovom dragom nam projektu, a sada vas podsjećamo da je baš svaki, ma koliko malen korak, bitan. 

 

Što rade Biljkoborci?

Ususret Danu planeta Zemlje koji se svake godine održava 22. travnja, Biljkoborci su pripremili bezbroj različitih sorti nekomercijalnog sjemena iz organskog i starog uzgoja te mnoštvo neobičnih sorti poput armenijske rajčice, kovrčave blitve, ljubičaste cvjetače i Sugar Baby lubenice. Uz svaku kupovinu u shopu Biljkoboraca na Novoj cesti 105 darujemo vrećicu sjemena po izboru.

Što ti možeš napraviti? 

Dan planeta Zemlje svaki je dan koji doživimo na ovoj velikoj i predivnoj kugli koju nazivamo svojim domom. Nećemo vas puno gnjaviti statističkim podacima i predviđanjima kada i zašto nam svijet ide u propast, nego vas samo želimo podsjetiti da Zemlja, baš kao svi mi, voli male geste – kad zaliješ onu tužnu biljku u hodniku zgrade ili kad staviš plastiku gdje joj je mjesto jer znaš da biljke liječe i planet i ljude.

Što možemo napraviti zajedno? 🙂

Uljepšati naš planet možemo samo zajedničkim trudom i promjenama štetnih navika u one korisne za sve nas i našu Zemlju. Učini u travnju nešto zaista dobro za sebe i svoju okolinu – posadi cvijet i uljepšaj si svijet!

Imate ideju kako zazeleniti svoju okolinu i trebate biljkoborsku pomoć? Javite nam se, mi smo uvijek spremni za realizaciju zelenih ideja!

Sviđa ti se? Podijeli!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Komentiraj

BILJKOBORCI 2018.
BOK AT BILJKOBORCI TOCKA COM
×
×

Košarica