fbpx

TUTTI INSJEME

RECIKLIJAJTE S BILJKOBORCIMA I PROSLAVITE PRESELJENJE U NOVI PROSTOR!


U subotu, 30.4.2022., Biljkoborci slave preseljenje u novi prostor (Tratinska 78) uz zanimljivu akciju naziva TUTTI INSJEME! Sve što trebate, je pojaviti se na adresi između 10 i 14 sati u subotu i sa sobom donijeti jednu rabljenu ambalažu. Može to biti dio plastične boce, posudica iz dostave, stara čašica za kavu ili slično. Biljkoborci će ju obogatiti darovanom zemljom i sjemenom te podijeliti s vama sve savjete za uspješnu sjetvu.

Moramo priznati da nam je preseljenje u novi prostor opet bio pravi konceptualni izazov te smo se  i ovog puta trudili da vas iznova, vizualno i konceptualno, iznenadimo.  

I ovog smo puta sve sami osmislili i projektirali, a vrijedne biljkoborske ruke našeg Luke, Stjepana i Franke udružile su snage i izgradile pravu zelenu oazu – za naše biljke i  sve naše posjetitelje.

Posjetite naš dućan na novoj lokaciji (Tratinska 78) ove subote, 30. travnja između 10 i 14 sati – Biljkoborci vas čekaju uz glazbu, grickalice i osvježavajuća pića. Postoji li bolji način da se zaokruži  subotnji odlazak na (Trešnjevački) Plac!?

S obzirom na to da Biljkoborci nikad ne miruju i stalno traže kako ovaj planet učiti još zelenijim uz našu akciju „TUTTI INSJEME” dajemo  plastici i otpadu novi izgled. Donesite boce i posudice koje ste namjeravali baciti i mi ćemo ih obogatiti darovanom zemljom i sjemenom. Jer zajedno stvaramo ljepši, zdraviji i zeleniji planet. 

Vidimo se u subotu u Tratinskoj 78

Sviđa ti se? Podijeli!

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Komentiraj

BILJKOBORCI 2018.
BOK AT BILJKOBORCI TOCKA COM
×
×

Košarica