fbpx

TUTTI INSJEME

RECIKLIJAJTE S BILJKOBORCIMA I PROSLAVITE PRESELJENJE U NOVI PROSTOR!


U subotu, 30.4.2022., Biljkoborci slave preseljenje u novi prostor (Tratinska 78) uz zanimljivu akciju naziva TUTTI INSJEME! Sve što trebate, je pojaviti se na adresi između 10 i 14 sati u subotu i sa sobom donijeti jednu rabljenu ambalažu. Može to biti dio plastične boce, posudica iz dostave, stara čašica za kavu ili slično. Biljkoborci će ju obogatiti darovanom zemljom i sjemenom te podijeliti s vama sve savjete za uspješnu sjetvu.

Moramo priznati da nam je preseljenje u novi prostor opet bio pravi konceptualni izazov te smo se  i ovog puta trudili da vas iznova, vizualno i konceptualno, iznenadimo.  

I ovog smo puta sve sami osmislili i projektirali, a vrijedne biljkoborske ruke našeg Luke, Stjepana i Franke udružile su snage i izgradile pravu zelenu oazu – za naše biljke i  sve naše posjetitelje.

Posjetite naš dućan na novoj lokaciji (Tratinska 78) ove subote, 30. travnja između 10 i 14 sati – Biljkoborci vas čekaju uz glazbu, grickalice i osvježavajuća pića. Postoji li bolji način da se zaokruži  subotnji odlazak na (Trešnjevački) Plac!?

S obzirom na to da Biljkoborci nikad ne miruju i stalno traže kako ovaj planet učiti još zelenijim uz našu akciju „TUTTI INSJEME” dajemo  plastici i otpadu novi izgled. Donesite boce i posudice koje ste namjeravali baciti i mi ćemo ih obogatiti darovanom zemljom i sjemenom. Jer zajedno stvaramo ljepši, zdraviji i zeleniji planet. 

Vidimo se u subotu u Tratinskoj 78

Sviđa ti se? Podijeli!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Komentiraj

BILJKOBORCI 2018.
BOK AT BILJKOBORCI TOCKA COM
×
×

Košarica