fbpx

Kratki spoj

Ljubavna igra za hrabre.

Unatoč električnom tonu koji se provlači kroz igru, priznajemo, ona je zapravo jako romantična i potiče zbližavanje. Prije svega, navodi na dubok i iskren razgovor. Otvorite sasvim nove ili neke zaboravljene teme i pristupite im iz kuteva koji vam dosad nisu pali napamet!

Igra se sastoji od

  • 2 (različita) Voligrafa 
  • 1 Ljubavnog kruga 
  • 2 Prijenosne ljubavne baterije
  • 1 buket iz budućnosti

Jeste li dovoljno opušteni za spoj pod naponom?

Jedinstveno iskustvo razgovora uz Voligraf od kojeg skače puls i pomiču se granice iskrenosti. Igra je namijenjena i parovima koji se već dobro znaju i onima koji se ne boje upoznavanja.
Cilj igre je doći do najbitnijih zaključaka koji su jedinstveni za vas kao par.
Zaključke zabilježite u Ljubavnom krugu (koji prikazuje sve elemente zaslužne za dobar protok ljubavne energije) i Ljubavnoj bateriji (koja osigurava da šta, šta… Ljubavni! 🙂 napon nikad ne padne).
Jer ljubav treba njegovati da bi rasla!

ZigZager Biljkoborci

VOLIGRAF

ZigZager Biljkoborci

Voligraf je polazišna točka ove igre. Čine ga 2 seta od 16 pitanja, koja pokrivaju različita područja relevantna za ljubavni odnos. Upustite se u razgovor koji traje i upoznajte se opet, ili možda prvi put. Ako vam na pokojem pitanju skoči puls, hrabro dalje!

ZigZager Biljkoborci

LJUBAVNI KRUG

ZigZager Biljkoborci

Nakon Voligrafa, u Ljubavnom krugu čeka vas drugačiji način interakcije i razmišljanja. Prisjetite se glavnih zaključaka iz Voligrafa i zabilježite ih na sažet i kreativan način. Po završetku, rasvijetlit će vam se ključni elementi vašeg odnosa – što je važno poticati, a što izbjegavati na putu do budućnosti.

ZigZager Biljkoborci

BUKET IZ BUDUĆNOSTI

ZigZager Biljkoborci

Na duge staze ne ide buket iz vaze! Ljubav treba njegovati da bi rasla. Balzamina a.k.a. lijepi dečko, nakon sijanja i zalijevanja pretvara se u raskošan mali buket, živi spomenik ovom Kratkom spoju. I miriši za zaljubit' se!

ZigZager Biljkoborci

LJUBAVNA BATERIJA

ZigZager Biljkoborci

…iliti mala tempirana ljubavna bomba za u džep ili pretinac novčanika. Osmišljena da grebe maštu, ona je nešto ljubavno za uvijek imat' sa sobom. Kad vam ljubavna energija padne, ogrebite zaštitnu foliju i povežite se snažno, ma gdje bili.

#Biljkoborci online

×
×

Košarica