fbpx
Uvjeti prodaje

Uvjeti web kupovine

Izvršenjem narudžbe na www.biljkoborci.com pristajete na navedene Uvjete web kupovine. Oni definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavatelj i isporučitelj proizvoda www.biljkoborci.com je tvrtka Opet Njih Dvije d.o.o., Jadranska av. 6/49, Zagreb, a Kupac je posjetitelj web stranice koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Transakcijska valuta je Euro (€​). U sve cijene proizvoda uračunat je PDV, a troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškove dostave snosi kupac, osim za narudžbe veće od 40€​ kada troškove dostave snosi prodavatelj.
Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.

Napomena: za veće narudžbe ili poslovne poklone možete nam se obratiti direktno na bok@biljkoborci.com

Načini plaćanja

Pouzećem – Prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate dostavljaču u gotovini, ili u poštanskom uredu.

Uplatom na račun – Na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda narudžbe. 

VAŽNO: Molimo ne vršiti uplate putem deviznih doznaka (s računa u drugoj valuti). Sve uplate izvršene na ovaj način tretirat ćemo kao pogrešku i vratiti dobiven iznos uplatitelju (umanjen za, nažalost poveće, bankovne naknade).

Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke: 

ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK D.D. IBAN:
HR6224020061100624059

Poziv na broj: 99 – broj ponude

Primatelj:

Opet Njih Dvije d.o.o.
OIB 28095291480
Jadranska av. 6/49
10020 Zagreb

Ako se plaćanje proizvoda vrši putem virmana, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke: 

ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK D.D. IBAN:
HR6224020061100624059

Poziv na broj: 99 – broj ponude

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

Dostava

Naručene proizvode isporučujemo GLS dostavnom službom na području Republike Hrvatske po cijeni od 4,7 €​.

Iznos dostave biti će iskazan prilikom naručivanja proizvoda.

Standardno vrijeme isporuke je 1-5 radnih dana od narudžbe ukoliko uz proizvod nije drugačije navedeno.

Reklamacije

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ako oštećenje nije vidljivo izvana, a dio ili cijeli sadržaj paketa je oštećen / razbijen, potrebno je napraviti 3 fotografije paketa:

  1. Slika vanjskog pakiranja
  2. Slika unutarnje ispune i načina pakiranja
  3. Slika oštećenog / razbijenog sadržaja paketa

Fotografije je potrebno poslati na email adresu bok@biljkoborci.com zajedno s opisom oštećenja i brojem narudžbe u roku od 24 sata nakon primanja oštećenog paketa kako bi Vam šteta mogla biti nadoknađena.

Povrat

Ukoliko Vam se primljeni proizvod(i) iz bilo kojeg razloga ne sviđa(ju) ili nisu u skladu s Vašim očekivanjima nudimo mogućnost povrata sredstava sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Troškove dostave i povrata robe u ovom slučaju snosi Kupac. Artikli na sniženju se ne mogu vratiti.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu. Za oštećenja u transportu pročitajte odjeljak Reklamacije 
  • robi je istekao rok trajanja prije nego je dostavljena

Upute za povrat proizvoda:

  1. Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten i mora biti u originalnom neoštećenom pakiranju
  2. Pošaljite nam e-mail na bok@biljkoborci.com najkasnije 14 dana od primitka pošiljke, s informacijama o proizvodu, datumu kupovine i dostave i zatražite povrat proizvoda.
  3. Nakon što dobijete suglasnost za povrat od Opet Njih Dvije d.o.o., zapakirajte proizvod u originalno pakiranje i pakiranje za slanje, priložite original računa i pošaljite na:

Opet Njih Dvije d.o.o.
Jadranska av. 6/49
10 020 Zagreb

  1. Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.


Odgovornost za materijalne nedostake

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i tvrtke Opet Njih Dvije d.o.o., u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Jednostrani raskid ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo, bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.
Krajnji korisnik je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je u slučajevima navedenima člankom 74. Zakona o zaštiti potrošača.

U slučaju da je neka od stavki ovih uvjeta korištenja ništava, takva ništavost neće utjecati na valjanost bilo koje druge odredbe ovih uvjeta, te će preostali dijelovi ovih Uvjeta će ostati na snazi, a ništavna odredba će se zamijeniti valjanom odredbom koja po smislu i pravoj volji najviše odgovara odredbi koja je ništavna. Ukoliko bilo koja strana ne iskoristi svoja prava iz ovih uvjeta korištenja, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava, kao ni bilo kojih drugih ovdje navedenih prava.

Bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti je suda u Zagrebu i rješava se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske.

Autorska Prava

Vlasnici domene polažu pravo na sadržaje (tekstualne i vizualne materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje gore navedenih materijala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je pravnoj proceduri.

Copyright ©2018 Opet Njih Dvije d.o.o. Sva prava pridržana.

×
×

Košarica